fbpx

Diéta? Joggal kérdezheted, hogy mi vezetett arra minket, hogy természetes kozmetikum gyártóként diétás megoldásokat kezdjünk el az oldalunkon népszerűsíteni.

Hát, ha találkoztál a korábbi blogtémáinkkal, vagy olvastad “A mi sztorink“-at, akkor már tudod, hogyan lett az OrganiClinic és milyen megpróbáltatásokon mentünk (mentem) keresztül. 4+2 évnyi rémálom, fogyás a betegség miatt, majd hízás  a parazitáktól félve ezért péksüteményeken élve, folyamatos hasfájdalom, melyet lassú gyógyulás követett. Azonban kizárólag az étrend és bizonyos étrendkiegészítők segítettek. Felbuzdulva azon, hogy az étrendem és bizonyos étrendkiegészítők használata végre enyhítette a problémát, elkezdtem gyűjteni az információkat, mert szerettem volna megtudni vajon mitől regenerálódott a bélnyálkahártyám annyira, hogy a 2 éve tartó, egy pontra lokalizálódó hasfájás hirtelen enyhült, majd végleg eltűnt, 2 hét leforgása alatt. Mi volt az, amitől ilyen gyorsan lefogytam 8 kilót. Mondhatod, hogy azt bárki letolja magáról seperc alatt. Hát az én magasságomhoz ez is sok volt, illetve nem voltam hozzászokva a túlsúlyhoz, ezért ugyanolyan katasztrófának éltem meg, mintha 20 kiló lett volna, illetve nem is indult el lefelé, amíg nem változtattam a hozzáállásomon és az étrendemen. Kellett hozzá a diéta, de milyen diétát folytathat egy sérült bélrendszerrel rendelkező hisztamin intoleranciával küszködő aki sok zöldséget és gyümölcsöt sem ehet és sportolni sem sportolhat sokat, de leginkább csak perceket?

Edzés? Nemár! Nem bírom, szédülök anélkül is, utálok izzadni, nincs rá időm! Azonban a rettenetes mennyiségű szénhidrát csúf göröngyöket varázsolt a testemre, ami alatt az izom már összeaszalódott a korábbi betegség miatti folyamatos fogyás következtében, hát muszáj volt valamit kitalálnom. Így született meg a Makrodiéta e-bookban kifejtett “OC program”, ami magában foglalja azokat az ételeket amik segíthettek és diéta során sokat ehetsz belőlük anélkül, hogy lassítanák a fogyásod, illetve kidolgoztam az “OC tréninget”, amivel heti 3×15 perc alatt izmosabb lehetsz és nem kell agyon izzasztanod magad a konditeremben.

Az OrganiClinic mellett minden időmet a táplálkozástudományok rejtelmeibe való elmélyedés töltötte ki. Olyannyira, hogy az évek során rengeteg tanulmányt olvastam a témával kapcsolatban, rengeteget tanultam és végül táplálkozási- és életmód tanácsadó lettem.

“Jajjj…már minden második ember táplálkozási tanácsadó!” – mondhatnád, és tényleg! Úton-útfélen jönnek szembe az újdonsült “táplálkozástudományi szakemberek”, de vajon ki lehet igazán hiteles? Persze mindenkinek vannak eredményei, van aki ezt tömegestől meg is osztja,…

de vajon jobban megéri-e a tuti megoldást ígérő drága diéta, ami sok esetben egy egyszerű testépítő versenydiéta, vagy jobban megérné esetleg az a tudás, ami biztosan az aktuális táplálkozástudományi kutatások eredményeire alapján kidolgozott ismeretanyag és amire tulajdonképpen mindegyik sikeres diétás étrend támaszkodik?

Ezt Neked kell eldöntened.

Mitől lennék én jobb annál, mint aki 20 kiló ledobását követően lett az és joggal prédikál?

Maradjak én csak a kaptafánál és gyártsak kozmetikumokat?

Az OrganiClinic a szívem csücske, minden egyes kozmetikumunkban a lelkünk is benne van. Azért csináltuk, hogy segítsünk! De a történet úgy kerek és egész, ha a bélproblémákból saját magam kigyógyítva, ezzel kapcsolatban is elmondom, szétkürtölöm a megoldást! …és ez lett a szívem másik csücske, ezért szeretném veled megosztani!

Mivel a bőr és az emésztés állapota szoros kapcsolatban van, emiatt nagyon sokan kértek már tőlem eddig is tanácsot az emésztésüket illetően. Szeretném, ha nem csak pár embernek tudnám elmondani, amit megtapasztaltam és megtanultam, mert biztos vagyok benne, hogy ha nekem sikerült akkor bárkinek sikerülhet. Ismerje meg mindenki a fogyás mechanizmusát! Illetve azokat a megoldásokat, amelyek segíthetnek az emésztőrendszered regenerálásában! 😀

A Makrodiéta by OrganiClinic e-bookban szereplő “OC program” nem CSAK diéta.

A fogyás lehetősége mellett segít rászoknod az egészségesebb ételekre úgy, hogy elfelejti a tested a számára kevésbé hasznos ételek utáni sóvárgást.  A javaslatok, receptek, tanácsok segítségével és betartásával nem csak lefogysz pillanatok alatt, de megszűnhetnek bizonyos emésztőrendszeri panaszaid is.

Vagy rendeld meg most kedvezményesen A Makrodiéta e-bookot és a Makro.étrend receptkönyvet együtt. Így a kezedben tarthatod magát a tudást és az eszközt is amivel könnyedén elérheted a céljaid, legyen az akár az egészséges táplálkozás, vagy fogyás.

Ha meg akarod nézni külön is a termékeket, az alábbi linken megteheted.

A csomag ára most 12990 Ft

BÓNUSZ A CSOMAGHOZ

A két e-könyvet 15980 Ft helyett,

12990 Ft-ért vásárolhatod meg !

Megrendelem a kedvezményes csomagot!

Ingyenesen online, illetve 30 perces telefonos coaching

Kérdezz emailben, vagy hívj bátran, segítek, fogom a kezed végig, hogy elérd a célod!