fbpx

Joggal kérdezheted, hogy mi vezetett arra minket, hogy természetes kozmetikum gyártóként diétás megoldásokat kezdjünk el az oldalunkon népszerűsíteni.

Hát, ha olvastad “A mi sztorink“-at, vagy a Magazin-ban a bolg témáinkat, akkor már tudod, hogyan született az OrganiClinic és milyen megpróbáltatásokon mentünk (mentem) keresztül. 4 évnyi rémálom, fogyás a betegség miatt, majd hízás mert csak szinte jól átsütött péksütiken éltem, mivel féltem a parazitáktól, folyamatos hasfájdalom, amivel nem tudtak már mit kezdeni az orvosok. Ezek voltak a mindennapos problémáim 2012 decemberétől 2016 novemberéig. A sok próbálkozás, vizsgálatok ellenére a tünetek nem múltak, csak 2016 szeptemberében kezdtek enyhülni a panaszaim, kizárólag az étrend és bizonyos étrendkiegészítők szedése következtében. Felbuzdulva azon, hogy az étrendem és 1-2 étrendkiegészítő használata végre enyhítette a problémát, elkezdtem gyűjteni az információkat, mert szerettem volna megtudni vajon mitől regenerálódott a bélrendszerem annyira, hogy a 2 éve tartó, egy pontra lokalizálódó hasfájás hirtelen enyhült, majd végleg eltűnt, konkrétan 2 hét leforgása alatt. Mi volt az, amitől ilyen gyorsan lefogytam 8 kilót? Mondhatod, hogy azt bárki letolja magáról rövid idő alatt! Hát, az én magasságomhoz ez is sok volt, illetve nem voltam hozzászokva a túlsúlyhoz, ezért ugyanolyan katasztrófának éltem meg, mintha 20 kiló lett volna, illetve nem is indult el lefelé, amíg nem változtattam a hozzáállásomon és az étrendemen.

Edzés? Ne már! Nem bírom, szédülök anélkül is, utálok izzadni, nincs rá időm! Azonban a rettenetes mennyiségű szénhidrát csúf göröngyöket varázsolt a testemre, ami alatt az izom már összeaszalódott a korábbi betegség miatti folyamatos fogyás következtében, hát muszáj volt valamit kitalálnom.

Nagyjából ennyi az oka, hogy nem csak a betegségemből adódó bőrproblémákra talált megoldások öltöttek tested az OrganiClinic kozmetikumokban, hanem hogy megszületett a Makrodiéta e-book és a benne kifejtett “OC program”, ami magában foglalja azokat az ételeket amik segítettek regenerálni a bélrendszeremet, majd lefogyni és amelyekből diéta során sokat ehetsz anélkül, hogy lassítanák a fogyásod. Illetve szerettem volna én is sportolni, de időm nem igazán volt rá, illetve a hosszadalmas intenzív edzések folytán szédültem is, ezért kidolgoztam az úgynevezett “OC tréninget”, amivel heti 3×15 perc alatt izmosabb lehetsz és nem kell agyon izzasztanod magad a konditeremben.

Az OrganiClinic mellett minden időmet a táplálkozástudományok rejtelmeibe való elmélyedés töltötte ki. Olyannyira, hogy az évek során rengeteg tanulmányt olvastam a témával kapcsolatban, rengeteget tanultam és végül táplálkozási- és életmód tanácsadó lettem.

“Jajjj…már minden második ember táplálkozási tanácsadó!” – mondhatnád, és tényleg! Úton-útfélen jönnek szembe az újdonsült “táplálkozástudományi szakemberek”, de vajon ki lehet igazán hiteles? Persze mindenkinek vannak eredményei, van aki ezt tömegestől meg is osztja,…

…de vajon jobban megéri-e a tuti megoldást ígérő drága diéta, ami sok esetben egy egyszerű testépítő versenydiéta, vagy jobban megérné esetleg az a tudás, ami biztosan az aktuális táplálkozástudományi kutatások eredményei alapján kidolgozott ismeretanyag és amire tulajdonképpen mindegyik sikeres diétás étrend támaszkodik? Ezt Neked kell eldöntened.

Mitől lennék én jobb annál, mint aki 20 kiló ledobását követően joggal prédikál? Maradjak én csak a kaptafánál és gyártsak kozmetikumokat?

Az OrganiClinic a szívem csücske, minden egyes kozmetikumunkban a lelkünk is benne van. Azért csináltuk, hogy segítsünk! De a történet úgy kerek és egész, ha a bélproblémákból saját magam kigyógyítva, ezzel kapcsolatban is elmondom, szétkürtölöm a megoldást! …és ez lett a szívem másik csücske, ezért szeretném veled megosztani!

Mivel a bőr és az emésztés állapota szoros kapcsolatban van, ennek következtében nagyon sokan kértek már tőlem eddig is tanácsot az emésztésüket illetően. Szeretném, ha nem csak pár embernek tudnám elmondani, amit megtapasztaltam és megtanultam, mert biztos vagyok benne, hogy ha nekem sikerült akkor bárkinek sikerülhet. Ismerje meg mindenki a fogyás mechanizmusát! Illetve azokat a megoldásokat, amelyek segíthetnek az emésztőrendszered regenerálásában!

A Makrodiéta e-bookban szereplő “OC program” nem CSAK diéta.

A fogyás lehetősége mellett segít rászoknod az egészségesebb ételekre úgy, hogy elfelejti a tested a számára kevésbé hasznos ételek utáni sóvárgást.  A javaslatok, receptek, tanácsok segítségével és betartásával nem csak lefogysz pillanatok alatt, de megszűnhetnek bizonyos emésztőrendszeri panaszaid is.

A Makrodiéta e-bookot és a Makro-étrend receptkönyvet együtt, kedvezményesen és külön-külön is megrendelheted. Így a kezedben tarthatod magát a tudást és az eszközt is amivel könnyedén elérheted a céljaid, legyen az akár az egészséges táplálkozásra való áttérés, bélregenerálás, vagy fogyás.

Az utóbbi időben kerültek a figyelem középpontjába a hormonális alapokon nyugvó diétás irányelvek, vagyis azoknak a hormonoknak a vizsgálata, amelyek befolyásolják a testzsírbontás folyamatát. Egyre újabb ismeretek kerültek napvilágra azzal kapcsolatban, hogy a testünk tulajdonképpen hogyan is raktároz, és hogyan égeti a zsírt.

Igen, mindent a hormonok irányítanak.  Na de hogyan lehet őket befolyásolni a cél érdekében?

Hogyan lehet gyorsan elkészíthető, teljes értékű tápanyagokkal egészségesebbé válnod és azok hogyan befolyásolják a testsúlyod?

Itt az ideje, hogy megtudd, hogyan is működik a tested!

 • mi az, ami elindítja a fogyást?

 • mitől állhat meg a fogyás, vagy lassulhat le az anyagcseréd?

 • miért van, hogy hiába koplalsz, a makacs hurkák nem akarnak lecsusszanni rólad?

 • hogyan tudsz minimális mozgással, és finom ételeket fogyasztva is hatékonyan fogyni, vagy megtartani az ideális súlyod?

 • hogyan kerülhetnek a hormonjaid egyensúlyba, és hogyan lehet az emésztésed egészségesebb?

 • a kalória megvonás mellett miért fontos a megfelelően beállított makrotápanyag arány

De honnan is tudhatnád meg mindezt?

című e-könyvből!

“Jajj… Megint egy unalmas fogyi könyv…”

Az is lehetne, de egy cseppet sem az!

Ez egy útmutató a testedhez. A benne leírtak mind-mind mély táplálkozástudományi alapokra épülnek, csak éppen az orvosi hókuszpókusz és az étrend-kiegészítő gyártók marketing maszlagja nélkül!

Mindent megtalálsz benne,
közérthető megfogalmazásban!

 • melyik hormon, hogyan befolyásolja a testsúlyod?

 • azok hogyan működnek a különböző étkezési szokások esetén?

 • mit kell tenned, hogy serkenthesd a tested zsírégető folyamatait?

 • mit tegyél, hogy ne éhezz a diéta során?

 • milyen edzésformával tudod heti 3×15 perc alatt átformálni a tested?

 • és még rengeteg más információt megtalálsz, ami segítheti a fogyásod?

Ha elolvasod a könyvet világosan látni fogod, hogy MIRE VAN SZÜKSÉGE a testednek, mi az, amit most nem jól csinálsz, és hogyan tudod úgy elérni álmaid alakját, hogy közben finomakat eszel és nem hajtod ki magad az edzőteremben.
 • nem éhezel,

 • nem vásárolsz be méregdrága étrend kiegészítőkből, porokból

 • nem fogyasztasz kétes minőségű és hatékonyságú tablettákat

 • nem égeted le a bőröd undorító krémekkel és

 • nem kínzod magad heti 5 x 1,5 órát az edzőteremben!

Ez a könyv egy jól olvasható, könnyen a gyakorlatba is átültethető tudásanyag, amivel Te is képes vagy munka és család mellett odafigyelni önmagadra és újra formába lendülni!

Mit nyújt neked ez az e-könyv?

 • tudást és motivációt, hogy most tényleg sikerüljön

 • útmutatást, hogyan csináld

 • magyarázatot arra, hogy eddig miért nem működött

 • étellistát és az azokból fogyasztható mennyiségeket, hogy tuti ne lőhess mellé sem a fogyasztható ételeket, sem a fogyasztható mennyiségeket illetően

 • egy jól működő mozgás tervet, amely segítségével heti 3 alkalommal, 15-20 perc mozgással csodálatos eredményeket érhetsz el

 • egy 5 napos méregtelenítő tervet étrenddel, kalóriák és makrotápanyagok feltüntetésével, amivel gyorsan ledobhatsz magadról akár 2-3 kilót is

 • segítséget arra vonatkozóan, hogyan kontrolláld az éhséged

Tudtad, hogy 35 éves kor felett egyre nehezebb leadni a felesleges kilókat?

…és azt tudtad, hogy a túl sok kardió éppen hogy akadályozza a fogyásod és lassítja az anyagcseréd?

A Makrodiéta e-bbokban érthetően le vannak írva a bonyolult biokémiai folyamatokat, amelyek a testedet formálják. Ha ismered és érted ezeket a testedben zajló reakciókat, akkor tudod őket TUDATOSAN befolyásolni.

Nem egy betarthatatlan diétát kapsz, nem egy önreklámot, hogy “a mi étrend-kiegészítőnk majd jól lefogyaszt anélkül, hogy a kisujjadat is megmozdítanád” (amúgy sem forgalmazunk ilyesmit, mi kozmetikumokat gyártunk), hanem egy korrekt segédletet ahhoz, hogy biztosan elérd a  célod legyen az akár fogyás, szinten tartás, vagy épp az egészséged megóvása, visszaszerzése!

Az OrganiClinic által kidolgozott “OC program” -mal megismered a fogyás mechanizmusát, hozzájutsz egy jól működő, gyors edzéstervhez az “OC tréninghez”, kapsz egy méregtelenítő étrendet és megismered összes diétában fogyasztható ételt és az azokhoz tartozó megengedett mennyiségeket.

Ha ütemezni akarod a fogyásod és az alapján beállítani a napi kalória beviteled, akkor a “makro-étrend” receptkönyvben szereplő ételek és azok kalória és makrotápanyag adatai nagy segítségedre lehetnek!  neked sokkal elérhetőbb áron!

Ha összeszámolod, hogy mennyibe kerülne neked

 •  egy edzésterv, vagy egy személyi edző (2000Ft /alkalom) az kb 48000 Ft/ 2 hónap
 • egy diétás étrend tanácsadótól függően: 20-30.000 Ft
 • a fogyás mechanizmusának tudománya:Megfizethetetlen!

Ez összesen legalább 68.000 FT

Most ennek a töredékéért a tiéd lehet egy működő rendszer!

Csak akkor érdemes belefognod, ha:

 •  elég motivált vagy ahhoz, hogy végig olvasd a könyvet és tudatosítsd a benne leírtakat
 • van napi fél órád összeállítani a másnap elfogyasztani kívánt ételeidet
 • van heti 3×15-20 perced edzeni otthoni körülmények között

Miért vedd meg most a Makrodiéta e-könyv-et

és a Makro-étrend receptkönyvet együtt?

 • Mert végleges megoldást nyújthat számodra a Makrodiéta e-könyvben leírt tudásanyag és a Makro-étrend együtt, nem csak ha súlyproblémád van, de segíthet emésztőrendszeri problémák esetén is

 • Mert azonnal láthatóak az eredmények, ha komolyan, a leírtakat betartva csinálod!

 • Mert nem szeretnél vagyonokat fizetni egy működő diétás étrendért! A Makro-étrend receptkönyv még többet is nyújt annál, mint egy kéthetes étrend!

 • Mert nincs időd fitnesz terembe járni és nem is vagy képes heti 5 alkalommal edzeni

 • Mert nem szeretnél személyi edzőre költeni

 • Mert egészséges ételek fogyasztásával szeretnél fogyni, nem pedig mesterséges porokkal

Megrendelem a kedvezményes csomagot!

A “Makrodiéta” e-könyv ára önállóan 7990 Ft

Miért lesz hasznos neked a “Makro-étrend” receptkönyv?

 • A kezedbe adja a tudományos alapokon nyugvó, leggyorsabb és leghatékonyabb zsírégető technikákat, amelyek birtokában, tényleg gyerekjáték lesz a fogyás
 • Megtanítja, hogyan kontrolláld az éhséged, így sikeresebb lehetsz a diétádban
 • Közérthető módon adja át azokat a tudományos ismereteket, amelyek segítségével felturbózhatod az anyagcserédet
 • Megérteti veled a hormonok és a fogyás közötti összefüggést. Ha már mindent kipróbáltál, mégsem fogysz, NEM te vagy a genetikai selejt, hanem ellened dolgoznak a hormonjaid. Itt az ideje változtatnod és más útra térned az étkezési szokásaidat illetően.
 • Megismerteti veled a fogyás mechanizmusát, hogy megértsd milyen folyamatok mennek végbe a testedben akkor, amikor zsírt égetsz, és hogyan tudod ezeket a folyamatokat serkenteni (zsírégetést előidézni)
 • Az e-könyvben kidolgozott úgynevezett “OC program” egy étrend javaslatból és edzéstervből áll. Az e-könyvből megismerheted melyek azok az ételek, amelyek segítik a fogyásodat és a pontos mennyiségeket is megkapod!
 • Az “OC program” keretén belül kapsz egy úgynevezett “OC tréning” edzéstervet is, amelynek az a célja, hogy akkor is tudj mozogni, ha kevés szabadidő mellett is elvégezhető legyen. A nagy zsírégető hatékonysággal rendelkező High Intensity Interval tréninget ötvöztük az ugyancsak zsírégető, de izomfejlesztő súlyzós tréninggel, amelyet elegendő hetente 3-szor végezned akár 1 x 15, vagy 2×10 percben.
Ezt a receptkönyvet külön, vagy a „Makro-étrend” receptkönyvvel együtt
kedvezményes csomagban vásárolhatod meg.

Csak a "Makrodiéta" e-könyvet kérem!

A “Makro-étrend” receptkönyv ára önállóan 7990 Ft

Miért lesz hasznos neked a “Makro-étrend” receptkönyv?

Nem csak a fogyás, de az egészséged szempontjából is fontos, hogy a makrotápanyagokból megfelelő arányban vigyél be a szervezetedbe. Fogyás esetén természetesen csökkenteni kell a bevitt kalóriák számát, de ha ezt megfejeled a megfelelő makro-arányokkal, akkor gyorsabb lehet a fogyásod! A fogyást segítő kalóriadeficit és a megfelelő makrotápanyag arányok szerinti étkezést segíti a “Makro-étrend” receptkönyv.

 •  A “Makro-étrend” tulajdonképpen egy olyan diétás étrend, amely egészséges, valódi élelmiszer alapú fogyókúrának felel.
 • A „Makro-Étrend” receptkönyvben olyan ételek receptjeit találod, amelyek segítik a fogyásodat, és amelyeket bármikor fogyaszthatsz igen nagy mennyiségben (általában étkezésenként 300 gr), anélkül, hogy megállítanák a testsúlycsökkenést.
 • A könyvben az összes étel kalória tartalma és a makrotápanyag összetétele is fel van tüntetve, így könnyedén követheted a célodnak megfelelő, beállított fogyási ütemedet.
 • Az étrendben szereplő ételek hosszan eltelítenek, könnyedén leküzdhető az éhségérzet és ezáltal elkerülhető a diéta szabotálása is.
 • A “Makro-étrend” pozitív hatással lesz az egészségedre, hormonális rendszerre, bélrendszerre is.
 • A “Makro-étrend” segítségedre lesz, ha szeretnél egészségesebben étkezni, ha diétázni szeretnél, mert van súlyfelesleged, ha regenerálni szeretnéd a bélrendszered, ha elcsúszások vannak a hormon értékeidben, ha csökkent a leptin szenzitivitásod és állandóan éhes vagy

 Ezt a receptkönyvet külön, vagy a „Makrodiéta” könyvvel együtt

kedvezményes csomagban vásárolhatod meg.

Csak a "Makro-étrend" receptkönyvet kérem!

A csomag ára most 12990 Ft

BÓNUSZ A CSOMAGHOZ

A “Makrodiéta” e-könyv és a “Makro-étrend” receptkönyv

együttes ára most csak 12990 Ft!

Megrendelem a kedvezményes csomagot!

Ingyenesen online, illetve 30 perces telefonos coaching

Kérdezz emailben, vagy hívj bátran, segítek, fogom a kezed végig, hogy elérd a célod!

 

2 hetes étrend ára most 18990 Ft

Kismama”diéta”

Rendelj személyre szabott étrendet!

Mikor lehet erre szükséged?

 • Ha pontosan szeretnéd ütemezni a fogyásod a tested energiaigényének figyelembe vételével
 • Ha nem tudod kiszámolni mennyi energiára van a testednek szüksége, vagy csak éppen biztosra akarsz menni
 • Ha nem tudod pontosan beállítani a makrotápanyagok megfelelő arányát a gyorsabb fogyásod érdekében
 • Ha nem akarsz bajlódni a kalória számolgatással és nem is akarsz mellélőni a mennyiségeket illetően sem
 • Ha egyszerűbb számodra, ha pontosan tudod mit ehetsz és mennyit a célod elérése érdekében
 • Ha változatos személyes étrendet szeretnél, de a sütikről sem mondanál le
 • Ha heti többszöri coachingra lenne szükséged a siker érdekében

Megrendelem a kedvezményes csomagot!

Szia,
Bea vagyok , én állítottam össze a “Makrodiéta by OrganiClinic” e-book és “Makro-étrend” receptkönyv anyagát.
Ma már egy veszélyes parazita fertőzésből gyógyultan írom Neked ezeket a sorokat, ami 4 évet tett tönkre az életemből. A “Makrodiéta” e-könyvben elég hosszan mesélem el a 4 év történetét, amivel nem elrettenteni akarlak, csak felhívni a figyelmedet, hogy mekkora kérdőjel lehet az orvosok számára is sokszor egy emésztőrendszeri probléma, és hogy mennyire hosszadalmas lehet a teljes gyógyulás. Egy rövidebb összefoglalót itt is olvashatsz, ha nem érdekelnek a csúnya részletek a könyvben: A mi sztorink
A betegségem nem csak bélrendszeri problémákat okozott, hanem súlyos bőrtüneteket is, amelyekre külső megoldást kerestem, ezért elkezdtem saját magamnak kikeverni kozmetikai készítményeket, amik enyhítették a bőrtüneteket. Így született meg az OrganiClinic, ami a közös „szerelem gyermekünk” a férjemmel és elkezdtük a jól bevált natúr kozmetikum receptjeink gyártását, kereskedelmi forgalmazását.
Ha valamilyen bőrtüneted van, az teljesen biztos, hogy valamilyen belső probléma következménye.
Így nem csak enyhíteni akartam a tüneteket, hanem az okát is meg akartam szüntetni véglegesen, ezért beleástam magam a táplálkozás tudományi ismeretekbe, hogy a táplálkozásommal megfelelően segítsem a gyógyulásom. Időközben olyan szinten elkezdett érdekelni a téma, hogy végül táplálkozási- és életmód tanácsadó lettem.

Azonban a történet itt nem ért véget.
Az emésztőrendszeri problémáimmal itthon vajmi keveset tudtak már az orvosok kezdeni, ezért már csak a Németországban végzett tesztek segítettek továbblépni a betegségem ügyében.
Kiderült, hogy a bélflórámból 3 nagyon fontos bélbaktérium teljesen hiányzik, továbbá nem képes a szervezetem, a zsírok és a szénhidrátok emésztésére. Jesszus, nem ehetek több kakaóscsigát? Ez volt az első gondolatom. Imádom sajnos.
Elkezdtem beleásni magam a táplálkozástudományba, hogy túljussak végre a rémálmomon. Végül sikerült egy olyan étrendet tartanom, ami segített és még a kakaóscsigáról sem kell lemondanom végleg. Így született meg “Makrodiéta” e-könyv és az abban leírt “OC program” amely a “Makro-étrendből” és az úgynevezett “OC tréningből” áll. Az általam kidolgozott étrend nem csak a tüneteimet és a hasi fájdalmaimat szüntette meg, de segített leadni azokat a kilókat, amik azért jöttek fel rám konkrétan egyik napról a másikra, mert félve minden étellel elkapható baktériumtól, parazitától, hónapokon keresztül csak jól átsütött péksüteményeken éltem. Ha diétázol, függetlenül attól, hogy fogyás a cél vagy az egészséged megőrzése, a mozgás esszenciális részét kellene, hogy képezze az életednek. De mi van akkor ha sem elég időd, sem kellő akaraterőd nincs hozzá. Mozogj heti 3×15 percet plusz menj gyalog mindenhova. Az “OC tréning nagy segítségedre lehet, ha te is időhiánnyal küzdesz. 

Az “OC program” vagyis a javasolt ételek és a edzésterv követése esetén rövid időn belül visszaszerezheted a formád. Nekem is sikerült pedig már 43 éves vagyok! 

Mostanára a szervezetemben helyreállt a rend, tudatosan alakítom az étrendemet úgy, hogy ne kelljen túl sok időt fordítani az étel előkészítésre, mert nagyon sok dolgom van az OrganiClinic kapcsán, illetve minimalizálom annak is az esélyét, hogy elkaphassak az ételektől bármilyen fertőzést.
Ennek a kutatásnak és az elmúlt évek kemény küzdelmének az eredménye a “Makrodiéta” című kötet, amelynek az a célja, hogy ugyanúgy, ahogy a telefonod működését megtanulod kezelni, a tested is megértsd és TUDD AZT JÓL MŰKÖDTETNI!

Ne habozz, szerezd be azt az útmutatót a testedhez, amit már általános iskolában is tanítani kellene, hogy ne legyen ennyi súlyproblémás felnőtt! 

Ha egészséges ételekkel, megfelelően beállított makrotápanyag értékekkel szeretnéd felgyorsítani a fogyásod akkor vágj bele most kedvezményes áron.

SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED!