fbpx

Sejtszintű regeneráció

A sejtjeink kommunikálnak egymással egy jelátviteli rendszeren keresztül, vagyis a sejt mitokondriuma által előállított jelzőmolekula az úgynevezett hírvivő. Ha ő nincs, akkor nincs sejtkommunikáció, nincs sejtmegújulás, a sejtek károsodnak és elindul a folyamat a betegségek kialakulása felé. Tehát ahhoz, hogy megtörténjen a sejtszintű regeneráció, megújulás, a sejteknek jelzőmolekulákra van szükségük, hogy a megfelelő jelátvitel működhessen.

Sejtszintű regeneráció

Tudományos tény, hogy a szervezetben szinte minden létfontosságú élettani folyamat működéséhez megfelelő sejtkommunikációra van szükség. A sejtkommunikációs folyamatok hatékonyságától függ az immunrendszer megfelelő működése, az antioxidánsok aktiválása, az, hogy a sejtek mennyire tudják hasznosítani a különböző vitaminokat, tápanyagokat, illetve a bőrsejtjeink megfelelő ütemű megújulása is. Az öröklődő genetikai rendellenességek kivételével, a ma ismert összes degeneratív betegség kialakulása károsodott sejtekre vezethető vissza. A sejtkárosodás pedig több, mint 80%-a a nem megfelelő sejtkommunikáció következménye.

Vajon hogyan kommunikálnak a sejtjeink, hogyan is műküdik köztük a jelátvitel?

A sejtek közti jelátvitelt az un. Redox jelzőmolekulák végzik. Mondhatjuk, hogy a redox jelzőmechanizmus alapvető szerepet játszik az élet fenntartásában, hiszen az emberi szervezetet sejtjei kizárólag a jelzőmolekuláknak köszönhetően képes az összehangolt és kifinomult működésre. Az immunsejtek működése, a károsodott sejtek cseréje, a szervezet antioxidáns rendszerének szabályozása, vagy a vitaminok, tápanyagok hatékony felhasználása, egytől egyig olyan folyamat, melyek kizárólag a sejtkommunikációnak, vagyis a redox jelzőmolekulák jelenlétének köszönhetően működhet.

Egyetlen probléma van!

Az idő múlásával egyre kevesebb Redox jelzőmolekulát termelnek a sejtjeinkben lévő mitokondriumok, így bizonyos esetekben elmarad a jelzés ezért elmarad a sejtmegújulás is, a sejtek károsodnak, nem megfelelően működnek, az immunrednszer is alulteljesít, elmarad az antioxidánsok aktiválódása. így a szabadgyökök szabadon garázdálkodnak a szervezetben és jönnek a problémák.

Lehet-e a Redox molekulákat pótolni?

Erre keresett választ több, mint 16 éven át egy biotechnológiai vállalat és a hosszas kutatásnak meg lett az eredménye. A penicillin felfedezése óta ezt a technológiát tartják a legnagyobb tudományos áttörésnek. Sikerült végül a molekulát emberi testen kívül stabilizálni, ami így már bevihető a szervezetbe és azonnal elkezdi a munkát ott, ahol szükség van rá.

Ha egészségügyi problémád van, de nem találtál rá megoldást, adj esélyt a ASEA termékeknek, biztosan nem fogsz csalódni! Megrendelheted a weboldalunkról akár egyenként is a termékeket kiskereskedelmi áron!

Ha másoknak is segíteni akarsz és több terméket szeretnél rendelni, akkor kedvezményes csomagokat is vehetsz, vagy akár nagykereskedelmi áron megkaphatod a termékeket. Írj emailt a lap alján ás elmondjuk hogyan.

Az ASEA eladja önmagát, mert működik. Különben nem adnánk a nevünket hozzá. Ha szeretnél részt venni a sikerekben, segíteni másoknak és üzletileg is érdekel, akkor írj a lap alján és elmondjuk hogyan csináld!

De folytatom. Miután kifejlesztették azt a forradalmian új technológiát, aminek segítségével sikerült a Redox jelzőmolekulát létrehozni, már csak az volt a feladat, hogy az emberi szervezeten kívül is stabil maradjon a molekula.

Végül sikerült olyan termékeket kifejleszteni, amelyek ezeket az életfenntartó molekulákat tartalmazzák és amelyekben ezek a molekulák 1 évig stabilak maradnak, így már pótolhatóvá váltak a szervezet számára.

A Redox jelzőmolekulák folyamatos pótlásával az emberi szervezet sejtjei megvédhetők a károsodástól, megtartható a fiatalságuk és optimalizálható a sejtek működése, anyagcsere folyamatai.

A redox jelzőmolekulák létrejöttét és működését magyarázza el érthetően ez a pár perces video.

Minden percben 300 millió sejtünk hal meg, és napi 300 milliárd új sejt képződik.
Amikor betegek vagyunk továbbítják a jelet a gyógyuláshoz, amikor egy sejt elpusztul vagy megsérül, küldik a jelet a sejt cseréjére. Ez a kis celluláris jelátviteli rendszer a redox jelzőmolekulákon alapul.
Az optimális egészség fenntartása érdekében elengedhetetlen, hogy sejtjeink kommunikáljanak.

Az öregedés a stressz, az ételek, amelyeket eszünk, és a környezetünk is olyan hatások, amelyek befolyásolhatják, hogy a sejtek mennyire képesek kommunikálni, működni. Amikor a Redox molekulák nem működnek optimális szinten, akkor az egészségünk veszélyben van. Ilyenkor a szív- és érrendszeri problémák, hormonális egyensúly felborulása, gyulladásos folyamatok, gyengült immunrendszer és nem megfelelő emésztés kialakulása idővel elkerülhetetlenné válik.

Végül majdnem 2 évtizednyi kutatómunka során jött létre az un. ASEA technológia, melynek segítségével a redox molekulákat sikerült emberi testen kívül stabilizálni, így létrehozva az ASEA Redox étrendkiegészítő folyadékot, amelynek segítségével pótolhatóvá váltak a Redox jelzőmolekulák az emberi szervezet számára.

Kiterjedt tesztelés bizonyította be, hogy a termék segít aktiválni bizonyos genetikai útvonalakat, így az ASEA Redox fogyasztása segíthet:

  • Egészségesebb gyulladásos reakció fenntartásában
  • Az immunrendszer megfelelő működésének megőrzésében
  • Támogatja az artériák rugalmasságát így a szív- és érrendszeri egészséget
  • Stimulálhatja az emésztő enzimek termelődését és elősegítheti az emésztőrendszer egészségét
  • Támogathatja a hormonális egyensúlyt ezáltal a hormonváltozásokhoz kapcsolódó tüneteket mint menopauza, túlsúly kialakulása stb. enyhítheti

Az ASEA Redox jelátviteli molekulái tehát biztosítják a sejtek optimális revitalizációját és megújulását, valamint támogatják az egészséges új sejtek előállítását. Ez az egyetlen olyan étrendkiegészítő amely bizonyítottan redox jelátviteli molekulákat tartalmaz. Napi 2×60 ml ASEA folyadék folyasztása segíthet a sejtek genetikai szintű kommunikációjában elősegítve a sejtek működését és reprodukálódását.

Számos tapasztalat bizonyítja az ASEA sikerét különböző egészségügyi problémák esetén, ennek ellenére hangsúlyozandó, hogy az ASEA nem gyógyszer, nem gyógyít, csak helyreállítja a megfelelő sejtműködést, így beindítja a test öngyógyító folyamatait. Az ASEA termékeket megvásárolhatod teljes áron a webshopunkban. Ha többet szeretnél tudni az ASEA-val kapcsolatos tapasztalatokról, vagy akár komolyabban érdekel a téma, vagy egészségügyi problémád van, akkor akár nagykereskedelmi áron is megvásárolhatod őket, de még üzletileg is foglalkozhatsz vele. Az ASEA termékek eladják önmagukat, mert ha kipróbálod, pár napon belül látni fogod a hatásukat. Érdeklődj, írj emailt az alábbi lehetőségen.

Ha komolyabban érdekel a Redox technológia vedd fel velünk a kapcsolatot. 

Az üzenetben írd le kérlek röviden, hogy milyen célból érdeklődsz. Konkrét egészségügyi problémára keresel megoldást csak, vagy segíteni szeretnél másoknak is és akár egy jól jövedelmező online munkát szeretnél.

Ha még mindig szkeptikus vagy, igényelj termékmintát!