Az alábbi írásból megtudhatod, hogy miért és hogyan született meg az OrganiCare Solaris Ápoló Krém.

Volt egyszer egy elhivatott orvos, aki nap, mint nap emberek százainak problémájával volt kénytelen szembesülni. A probléma alatt pedig most az igazán súlyosat, a megsemmisítőt, a letaglózót kell érteni. Rák. Hogy milyen, az mindegy is. Hisz ezzel a szóval – akármilyen rákról van szó- hirtelen szembesülni…amikor az orvos ezt a te arcodba mondja bele, még ha együttérzőn is, az maga a megsemmisülés. Hiszen jó esetben hosszú ideig egészségesen éljük az életünk, így megtudni azt, hogy valami elromlott bennünk, de nagyon és akár véglegesen, az tulajdonképpen egy vizesvödör. Egy vödörnyi víz, ami kimossa az agyad, és mielőtt józan észre térnél és átértékelnéd az életed, elönti a lelked a szomorúság, keserűség, úrrá lesz rajtad a kiábrándultság, az a nyomorult érzés, ami úgy érzed, már örökre elhomályosítja majd az elméd és az életed. Szóval ez az orvos gondolt egy nagyot. Bár a tudomány jelenlegi állása szerint a rákos betegek gyógyulását nem tudja gyorsítani, de látva a betegek kellemetlen tünetektől való szenvedését, amelyet a gyógyulást elősegítő beavatkozások mellékhatásai okoztak, eldöntötte, hogy keres egy enyhítő megoldást, ami segíthet kevesebb fájdalommal, kellemetlenséggel átvészelni azt az egyébként is gyötrelmes időszakot, amikor a kezelések folynak. Az elgondolása az volt, hogy megkeresi a megfelelő gyártót, aki természetes alapanyagokból kifejleszt egy bőrgyulladást csökkentő természetes krémet. Az úgynevezett radiodermatitisz a rákos betegek 95%-a esetén kialakul a sugárterápia következtében. Ez egy rendkívül kellemetlen, makacs, fájdalmas gyalladásos bőrtünet, amely a kezelések során végig megkeseríti a betegek mindennapjait, mert fáj, húzódik, viszket, hámlik, szóval minden kellemetlenség együtt.

A cél tehát az volt, hogy a krém legyen természetes, hogy ne terhelje felesleges kemikáliákkal az egyébként is gyenge immunrendszert és bőrfelületet, legyen tele természetes, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal, illetve legyenek a krémben olyan természetes anyagok is, amelyek segíthetik csökkenteni a sejtkárosodást. És megkeresett minket.

Aztán egyszer csak elindult a kutatómunka. Ijesztő, megható, izgalmas kihívás volt ez. Bújni a különböző tanulmányokat, keresni a megfelelő természetes hatóanyagokat különös feladat volt. Amikor összeállt a kompozíció remegő kézzel csomagoltuk a mintákat kipróbálásra. Hiába az önbizalom, a magabiztosság, hisz tudtad, hogy te mindent megtettél, átolvastad a lehetséges összes tanulmányt a témát illetően, megkomponáltad a lehető legjobb összetételt, amit tudásod szerint gondoltál, de vajon valóban segít-e majd? Segíthet-e a egyáltalán egy rendkívül makacs bőrtüneten egy olyan krém, amiben tényleg csak természetes hatóanyagok vannak? Megfelelő hatóanyag beszállítókat választottál? Biztosan a legmagasabb minőségű alapanyagot vetted meg? Vajon sikeres lesz, vagy egy gyönyörű küldetés azonnali végét jelenti majd a krémed tesztelése?

Ilyen és ehhez hasonló aggodalmas gondolatok forogtak az agyunkban amikor elküldtük az első pici tégelyeinket kipróbálásra.

Aztán egyszer csak jöttek a megható elismerő telefonhívások, már akkor is amikor még nem volt kapható a termék. Sírtunk örömünkben. Mert olyan megtört sorsú emberek mindennapjait könnyítettük meg, akik közül többen rászánták magukat és felkerestek minket és ők is sírva hálálkodtak a telefonban.

Így hát megszületett a döntés és a termék! 2015 Szeptemberétől elérhető az OrganiCare Solaris Ápoló krém, amely enyhítheti a dermatitisz, vagyis a különböző bőrgyulladások tüneteit, és amelynek természetes hatóanyagai klinikai tanulmányok által igazolt hatással rendelkeznek.

Ez egy igazi sikersztori. És nem feltétlen azért, mert olyan sokan vásárolják a terméket a bevezetés óta. Hanem mert mi tudjuk, miért fejlesztettük ki és tudjuk, hogy segítünk vele. A legnagyobb bajban egy gonddal kevesebb lesz a használata által, ami olyankor, amikor egyébként is van elég gond, óriási segítség lehet.

Bizonyos patikákban már kapható a termék. A webshopban pedig napokon belül elérhető!

OrganiCare Solaris Ápoló Krém

Dermatitisz enyhítését segítő ápoló krém, mely erős antioxidáns-komplex tartalma révén csökkentheti a kellemetlen bőrgyulladásos tüneteket