fbpx

ASEA Redox folyadék

33.990Ft63.990Ft

Ezt a terméket csak ELŐRE UTALÁSSAL tudod megvásárolni.

Törlés

SEJTSZINTŰ EGÉSZSÉGÜGYI ÁTTÖRÉS

Asea Redox Folyadék

A stressz, a környezeti toxinok, a rossz étrend a gyengült immunrendszer következtében a sejtfunkció fokozatosan romlik. Ezt a folyamatot oxidatív stressznek is szokás nevezni. A csökkenő sejtfunkció közvetlenül korrelál testünk azon képességével, hogy fenntartsa a redox jelátviteli molekulák megfelelő egyensúlyát.Ez azt jelenti, hogy minél rosszabbul funkcionál egy sejt, annál kevesebb redox jelzőmolekulát termel ami ugye a sejtmegújuláshoz szükséges.

Az ASEA biotechnológiai vállalat olyan csúcstechnológiátfejlesztett ki, amely képes a redox jelző molekulákat fogyasztható folyadék formájában létrehozni és stabilizálni. Ez egy szabadalmaztatott technológia, amely bekapcsolja a test azon képességét, hogy gyógyítsa magát.
Az ASEA Redox bizonyítottan javítja a szervezet minden rendszerének (szív, agy, bőr, idegek, szervek és szem) működését, és optimális szintre hozza a sejtkommunikációt.

Már napi 2x50ml ASEA Redox helyreállítja a sejtkommunikációt, miután bekerülnek a szervezetbe ugyanazok a redox jelző molekulák, amelyek a testben természetesen létrejönnek a sejt mitokondriumaiban.

A folyadék ízvilága mindenki számára kicsit másmilyen, enyhén sós, van akinek kellemes, van akinek kellemetlen de teljesen biztonságos. Az ASEA Redox folyadék kizárólag természetes anyagokat tartalmaz így 100% -ban biztonságos a szervezet számára.

Az ASEA Redox folyadék bizonyítottan pozitív változásokat mutat a vér szérum biomarkereiben mindössze 24 órán belül, az első 30 perctől kezdve. Amint elfogyasztja, a pozitív hatások elkezdenek működni, és egész nap, minden nap javítják a sejtek egészségét.

Szeretnéd tudni hogyan működnek a Redox jelzőmolekulák a testedben? Nézd meg amellékelt videót és tudni fogod miért van szükséged arra hogy az ASEA Redox folyadékkal pótold a hiányzó redox molekulákat.

Az Asea nem állítja, hogy termékei bármilyen betegség megakadályozására, gyógyítására alkalmasak lennének. Az Asea a sejtek közti kommunikációt segíti, segítve ezzel a sejtszintű regenerációt.

További információk

Kiszerelés

1db, 2db, 4db