fbpx

ASEA Redox+RENU 28 csomagok

49.990Ft89.990Ft

Ezt a terméket csak előre fizetéssel tudod megvásárolni. Fizetéskor kérlek válaszd a ” opciót!

Törlés

Asea Redox és Renu 28 csomagok

Sejtjeink kommunikálnak egymással. A sejtek közti jelátvitelt a redox jelzőmolekulák végzik, amiket a sejtek  mitokondriuma a sejt sós víz állományából állít elő és amelyek aktiválják az antioxidánsokat, így megállítják az oxidatív stressz folyamatokat, aktiválják az immunrendszert is, megindítják a sejtmegújulás folyamatát, a károsodott sejtek megsemmisítését.

A kor előrehaladtával csökkenő sejtfunkció közvetlenül korrelál testünk azon képességével, hogy fenntartsa a redox jelátviteli molekulák megfelelő egyensúlyát.Ez azt jelenti, hogy minél rosszabbul funkcionál egy sejt, annál kevesebb redox jelzőmolekulát termel ami ugye a sejtmegújuláshoz szükséges. Pótolhatjuk őket ha fogyasztjuk, használjuk az Asea termékeket és csak élveznünk kell az előnyöket.

Asea Redox folyadék

Az ASEA biotechnológiai vállalat olyan csúcstechnológiát fejlesztett ki, amely képes a redox jelző molekulákat fogyasztható folyadék formájában létrehozni és stabilizálni. Ez egy szabadalmaztatott technológia, amely bekapcsolja a test azon képességét, hogy gyógyítsa magát.
Az ASEA Redox bizonyítottan javítja a szervezet minden rendszerének (szív, agy, bőr, idegek, szervek és szem) működését, és optimális szintre hozza a sejtkommunikációt.

Ha csak a folyadékot szeretnéd kipróbálni kattints ide: Asea Redox

RENU 28 Gél

A Renu 28 Gél egy könnyű, gyorsan felszívódó gél, ami a redox jelző technológia erejét kihasználva támogatja az egészséges sejtmegújulást. Ez az egész testen alkalmazható bőrápoló, simává és egyenletes szerkezetűvé varázsolja a bőrt, miközben hatékonyan revitalizálja azt. A RENU 28 az ASEA biotechnológiai cég által előállított aktív Redox Jelző molekulákat tartalmaz, amit a független BioAgilytix laboratórium is hitelesített!

Ha csak a Renu 28 gélt szeretnéd kipróbálni kattints ide: Renu

Az Asea nem állítja, hogy termékei bármilyen betegség megakadályozására, gyógyítására alkalmasak lennének. Az Asea a sejtek közti kommunikációt segíti, segítve ezzel a sejtszintű regenerációt.

 

További információk

Kiszerelés

2db Asea Redox+1 db Renu28, 2db Asea Redox+2db Renu, Nagykereskedelmi csomagok