fbpx

Makro-étrend

8.990Ft

Nem csak a fogyás, de az egészséged szempontjából is fontos, hogy a makrotápanyagokból, (fehérje, szénhidrát, zsír) megfelelő arányban vigyél be a szervezetedbe. Attól függően, hogy mi a célod, a makrotápanyagok megfelelő beállítása segít a célod elérésében. Fogyás esetén természetesen csökkenteni kell a bevitt kalórák számát, de ha ezt megfejeled a megfelelő makro-arányokkal, akkor gyorsabb lehet a fogyásod! A fogyást segítő kalóriadeficit és a megfelelő makrotápanyag arányok szerinti étkezést segíti a "Makro-étrend" receptkönyv.

A “Makro-étrend" az OrganiClinic által kidolgozott ”OC program” szerves részét képezi, amely a Makrodiéta by OrganiClinic e-könyvben van kidolgozva. A “Makro-étrend” tulajdonképpen egy olyan diétás étrend, amely egészséges, valódi élelmiszer alapú fogyókúrának felel. Az étrendben szereplő ételeket úgy választottuk ki, hogy azok hosszan eltelítsenek, fogyasztásukkal könnyedén leküzdhető legyen az éhségérzet és ezáltal elkerülhető lehessen a diéta szabotálása.
A „Makro-Étrend” receptkönyvben olyan ételek receptjeit találod, amelyek segítik a fogyásodat és amelyeket bármikor fogyaszthatsz igen nagy mennyiségben (általában étkezésenként 300 gr), anélkül, hogy megállítanák a testsúlycsökkenést. A könyvben az összes étel kalória tartalma és a makrotápanyagok tartalma is fel van tüntetve, így könnyedén követheted a célodnak megfelelő, beállított fogyási ütemedet. Ezt a receptkönyvet külön, vagy a „Mikrodiéta by OrganiClinic” könyvvel együtt kedvezményes csomagban vásárolható meg.

Mit nyújt neked a recpetkönyv?

 • A “Makro-étrend” tulajdonképpen egy olyan diétás étrend, amely egészséges, valódi élelmiszer alapú fogyókúrának felel.
 • A „Makro-Étrend” receptkönyvben olyan ételek receptjeit találod, amelyek segítik a fogyásodat, és amelyeket bármikor fogyaszthatsz igen nagy mennyiségben (általában étkezésenként 300 gr), anélkül, hogy megállítanák a testsúlycsökkenést.
 • A könyvben az összes étel kalória tartalma és a makrotápanyag összetétele is fel van tüntetve, így könnyedén követheted a célodnak megfelelő, beállított fogyási ütemedet.
 • Az étrendben szereplő ételek hosszan eltelítenek, könnyedén leküzdhető az éhségérzet és ezáltal elkerülhető a diéta szabotálása is.
 • A “Makro-étrend” pozitív hatással lesz az egészségedre, hormonális rendszerre, bélrendszerre is.
 • A “Makro-étrend” segítségedre lesz, ha szeretnél egészségesebben étkezni, ha diétázni szeretnél, mert van súlyfelesleged, ha regenerálni szeretnéd a bélrendszered, ha elcsúszások vannak a hormon értékeidben, ha csökkent a leptin szenzitivitásod és állandóan éhes vagy

Mit találsz a könyvben:

 • Első étkezésnek, főételeknek, illetve étkezések közötti snack-eknek megfelelő recepteket.
 • Az összes étel kalória tartalmát
 • Az összes étel makrotápanyag tartalmát
Ezt a receptkönyvet külön, vagy a „Makrodiéta” könyvvel együtt kedvezményes csomagban vásárolhatod meg.

Az étrend megrendelése előre utalással, vagy paypal-lal történő fizetéssel történhet, amit ki tudsz választani a megrendeléskor a pénztárnál.

Utalás esetén az összeget az alábbi bankszámlaszámra kérjük utald át. Ez megjelenik a megrendelés visszaigazolásánál is.

 • Bank: Raiffeisen Bank Zrt.
 • IBAN: HU07120672040143519600100000
 • BIC: UBRTHUHB