fbpx
Akció!

Makrodiéta csomag

17.980Ft 12.990Ft

Leírás

A “Makrodiéta by OrganiClinic” e-könyv a kezedbe adja a tudományos alapokon nyugvó, leggyorsabb és leghatékonyabb zsírégető technikákat, amelyek birtokában, tényleg gyerekjáték lesz a fogyás. Megtanítja, hogyan kontrolláld az éhséged, így sikeresebb lehetsz a diétádban. A benne szereplő “OC program” keretén belül megkapod az összes olyan ételt, amely ne gátolja a fogyásod, ha a megadott mennyiségben fogyasztod őket, illetve kapsz egy “OC tréning” elnevezésű edzéstervet, amellyel heti 3×15 perc alatt formába hozhatod magad.

A “Makro-étrend az OrganiClinic által kidolgozott ”OC program” szerves részét képezi, amely a Makrodiéta by OrganiClinic e-könyvben van kidolgozva. A “Makro-étrend” tulajdonképpen egy olyan diétás étrend, amely egészséges, valódi élelmiszer alapú fogyókúrának felel. Az étrendben szereplő ételek hosszan eltelítenek, fogyasztásukkal könnyedén leküzdhető az éhségérzet és ezáltal elkerülhető a diéta szabotálása.
A „Makro-Étrend” receptkönyvben olyan ételek receptjeit találod, amelyek segítik a fogyásodat és amelyeket bármikor fogyaszthatsz igen nagy mennyiségben (általában étkezésenként 300 gr), anélkül, hogy megállítanák a testsúlycsökkenést. A könyvben az összes étel kalória tartalma és a makrotápanyagok tartalma is fel van tüntetve, így könnyedén követheted a célodnak megfelelő, beállított fogyási ütemedet.

A két könyv most akciósan megvásárolható!

A Makrodiéta csomag megrendelése előre utalással, vagy paypal-lal történő fizetéssel történhet, amit ki tudsz választani a megrendeléskor a pénztárnál.

Utalás esetén az összeget az alábbi bankszámlaszámra kérjük utald át. Ez megjelenik a megrendelés visszaigazolásánál is.

  • Bank: Raiffeisen Bank Zrt.
  • IBAN: HU07120672040143519600100000
  • BIC: UBRTHUHB